Saturday, 20 April 2013

Event OM Part 4...kelas AOM1144D

hello!!! Assalamualaikum..wah, mcm eksited je nak taip blog ni..*maklumlah dah bersawang.. Fyi, kitaorang ni (OM Part 4) kena buat event untuk subjek OMT290. Subjek ni kira best la jugak kan, sebab tak payah belajar kan. cuma datang kelas bawak diri, then, bincang pasal event ni. And....aku adalah AJK PENDAFTARAN. ye ye ye...yang duduk kat tempat pendaftaran tuh..tunggu orang ambik kedatangan what so ever tu lah... hah, lupa pulak nak bagitau yang kitaorang ni buat event MPG stands for Majlis Pra Graduasi untuk Part 5 yang akan graduated semester 5..*sem depan aku pulak jadi tetamu..hahaha.. Ok, kat bawah ni gambar masa MPG hari tu..gambar ni credit to my classmate amri dan lain lain sebab bukan aku yang tangkap gambar..just ambik kat pendrive je.. Very Unforgettable Memory at Kinta Riverfront Hotel, Perak.

No comments:

Post a Comment