Sunday, 25 November 2012

Cik Lyeen's Giveaway


KLIK LINK INI

saya tag wani saina and azah

anyway, blog ni memang best.  Furthermore, comel pulak tu..x caya tengok sendiri..

Saturday, 24 November 2012

m2 Junior Stand Up! w/lyric (full song)-kpop ultimate audition



best sangat lagu ni...semua comel!!  SUKANYA....

2nd anniversary GIVEAWAY by SHxoxo

jom join contest ni...SILA KLIK NI


Saya baru je follow blog Shafiqah Hashim, tapi saya dah suka...setiap entri yang dikeluarkan awesome.  Furthermore, ayat yang digunakan menggunakan bahasa yang elok dan penuh.*maksud penuh tu, ayat yang digunakan tidak menggunakan ayat ringkas..^^


Sunday, 18 November 2012

Have u ever experienced this?


When you bite your tongue while eating..

you stop chewing and you just sit there for a second like....
image
then you feel the agonizing pain....
image

just sharing..

Saturday, 17 November 2012

Contest My Top Referral by BlogBingkisanHati

CheckOut this Video


hai,

I'm always enjoy and sometimes laugh by myself whenever i watch his video, so i decided to share one of his video to you guys.
even if he acting by himself, he can still make the video funny and enjoy to be watch.
But, if you find this not interesting, it's ok because everyone have their own opinion.




Thursday, 15 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih



LINK GAMBAR 

3. Like page ni Emas Putih [dot] com

4. Letakkan link entry segmen anda ke ruangan komen.

5. Due date : 13.11.12/00.00am - 26.11.12/11.59pm (2 Weeks)

RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random.

INI SILA KLIK



Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah

Assalamualaikum, sesiapa yg nk giveaway dari Eira Shamiera, sila la join..




Senarai Sponsor

Kedai Online Si Pengembara [LIKE FANPAGE]

Khalidsuxx [FOLLOW BLOG DAN TWITTER]
 - BLOG - TWITTER -

Azmina Nordin [LIKE FANPAGE,FOLLOW BLOG DAN TWITTER]
 - BLOG - TWITTER -

Cik Mun [Follow blog]
BLOG -

Qa Qaisarah [FOLLOW BLOG,LIKE FANPAGE DAN JOIN GROUP]
BLOG - GROUP -

Nadzaty Azahar [FOLLOW BLOG]
BLOG -

Butik Pinkku [LIKE FANPAGE,FOLLOW BLOG DAN SUBCRIBE YOUTUBE]
BLOG - YOUTUBE -


Pemberitahuan
  • Hadiah akan ditambah jika mendapat sambutan yang menggalakkan 
  • Hadiah untuk TOP REFERRAL sangatlah OHSEM!!
  • Due date 25/12/2012 at 12:00am
  • Pemilihan peserta ada di senarai PEMBAHAGIAN HADIAH #updated

Entry Berkenaan 
  1. Senarai hadiah
  2. Pembahagian hadiah
ini adalah pemiliknya pemiliknya

Sunday, 11 November 2012

Giveaway by Shakira Pathi




.
SYARAT-SYARAT SIMPLE :
1. Follow blog ni  *tekan button join this site bawah tuu :)
2. Letak banner atas dekat post korang
3. Linkkan banner tu ke laman web ni
4. Tekan SINI dan SINI *tunggu sampai habis loading, baru pangkah (X)
5. Letak link korang dekat comment

TARIKH TUTUP : 23 Disember 2012 (tepat 00:00)
CARA PEMILIHAN PEMENANG : random.org

HADIAH-HADIAH (1 untuk 3 orang) :
1. Tudung bawal obama x3
2. Brooch bunga x3
3. Keychain comel x3
4. Review blog

ni aku copy paste dari pemiliknya

Wednesday, 7 November 2012

Hai

hey guys,
if you are k-pop fans, you can check out the link
http://kamipunyahal.blogspot.com/
well, this blog is belong to my friend.  So, since I'm one of k-pop fans and one of their followers, I feel responsible to share..




Thursday, 1 November 2012

Cuti Sem's Story

Assalamualaikum...

Bln november ni mmg slalu ujan kan..smpai x tau nk buat apa kat rmh.  Nk keje, mak+abah+nenek

x bagi pulak.  kata abah "Time cuti sem ddk rmh je la, rehat x pyh keje".  Erm, memula sronok la

dpt rest2 kn, tapi lelama bosan plk...benda sama yg aku slalu buat mkn+tido+tgk tv+on9.  ha, tu je

la keje aku kat rmh ni.  klau bosan mula la jari aku nk on9 je even cuaca elok or

ujan+lebat+petir+berdentum= tetap on9.  Smpai mak bising,"Kak, tutup la laptop tu x takot ke petir

tu?.Mak penah baca kat majalah ada bdk kena panah petir tau time on9.  Bahaya la kak...". huhu,

sentap je.

Aish, dh la mknn kucing aku dh abis+kucing merengek+time ujan lebat=bila nk beli?.  Tapi abah

aku ni x smpai ati tgk kucing tu dh bising je dri tadi, snggup la dia meredah ujan semata-mata nk

beli whiskas utk kucing2 aku.  wah!! Proud of my abah.  *weh kucing, sila berterima kasih kat abah aku ok..

Yeay, abah dh balik..nah, cpt mkn ye kucing.  Jgn gelojoh sgt, nnt tecekik plk.

Eh eh, bila dh kenyang org pnggil pn buat buat x dgr ye, mse lapa merengek+manja2=nyampah

aku.*my cat

#moral of the story:  
1)love your parent 
2)love your cat*even they x tau berterima kasih
3)don't on9 when rainy days.*kena panah petir bru tau

so, bye bye.....much love


gambar sekadar hiasan