Monday, 29 October 2012

Hello Baby

hai hai hai,

Hari ni aku ada group korea baru yg aku suka..*saya suka saya suka

heheh, aku start minat sejak dorang ada dlm show Hello Baby...wah!!! start tgk je trus pi google B1A4 sbb nk tau jgk sapa dorang ni*sbb nama x familiar sgt

pastu bermulalh pencarian lagu and everything about dorang..and the result is, I'm in love with one of their songs..hehe
*lagu Beautiful Target

Bagi sesapa yg x berkesempatan tgk, jgn lupa tgk eh...........tapi group B1A4 ni dh masuk musim

ke-6.  Sebelum dorang, Mblaq dan Shinee..yg sebelum tu aq x tgk...ha, yg mblaq dgn shinee pn

best gak!! Huwaa..anak yg dorang jaga comel pulak tu..

Aku suka anak jagaan Mblaq mcm Lauren, Leo and Dayoung.  dorang ni anak multicultural 
family.*anak kacukan la senang citer.

Ha, tu je lah yg aku nk bebel hari ni......sekian. ^^



MBLAQ


SHINEE


Taraaa........., nilah B1A4

credit to:  Mr Google

No comments:

Post a Comment