Saturday, 15 September 2012

hurm,.....



Assalamualaikum,

em, hari ni aku rse bengang sgt. sebab.............budak ntah pape..
knp si polan tu nk pndg2 aku mcm x puas hati je??pastu nk jeling2 pulak
aku buat salah apa kat dia???.  aku rasa x ada pn..*rasanya la
ish, klau ikutkn hati mmg nk kna lempang, sepak terajang je...huh, nsib baik aku ni masih sbar lg...
sabar, sabar farah....Allah sentisa bersama orang yg sabar...
jealous la tu kat aku...*haha, perasan..
bak kata seseorang yg aku kenali, klau orang tu cemburu, x suka or whatever bersamaan dgnnya, itu maknanya kita lebih dri dia........*kekadang betul jgk ayat ni, sbb aku pn kekadang jealous sbb org lebih dri aku.
tu jelah aku nk share hari ni...*mcm lega plk share kat sini, x kisah la org x baca pn...
bye bye..
BE POSITIVE FARAH....MUCH LOVE ^__^

No comments:

Post a Comment